Diameida fabulous mascara

Product Code: Diameida fabulous mascara
Availability: 25
RM60.00 RM69.90

Qty

 

Diameida fabulous mascara


Maskara Berus Sikat Halus

Satu-satunya berus maskara yang boleh menghasilkan sapuan yang kemas untuk setiap helaian bulu mata anda! Sapuan yang mudah dan cepat terutama sekali untuk bahagian bulu mata bawah. Amat menakjubkan!

Berus sikat halus ini juga tidak mencomotkan mata anda terutama sekali pada bahagian atas kelopak mata. Setiap sapuan maskara pada bulu mata anda tidak akan bergumpal & tidak akan berketul. Memang best sangat!

Tiada Lagi ‘Mata Panda’!

Kini anda tidak perlu lagi risau jika mata anda berpeluh ataupun terkena air kerana maskara Diameida tidak akan menghasilkan ‘mata panda’ ataupun hitam di sekeliling mata.

Maskara Diameida amat sesuai untuk penggemar ‘contact lens’ kerana ianya tidak memedihkan atau menggatalkan mata ketika anda menggunakan contact lens. Anda boleh memakai maskara ini seharian!


Mudah Untuk Ditanggalkan Atau Untuk Dicuci

Hanya dengan sedikit air dan kain atau tisu, maskara Diameida mudah untuk ditanggalkan! Anda tidak lagi perlu menggunakan make-up removal untuk mencuci bulu mata anda, segaligus ianya mesra wudhu!

Secara tidak langsung ianya memelihara bulu mata anda daripada rosak atau gugur akibat dari aktiviti membersihkan bulu mata. Penggunaan maskara Diameida sebenarnya memelihara dan menjaga bulu mata anda!
Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Related Products